Art Nouveau Travel

OP REIS MET JULIA

Julia Ergaeva. Geboren in Riga, ruim twee decennia wonend in Nederland. Ik ben architect, en ik hou van reizen, verhalen, mensen, muziek en… Art Nouveau. Een door mij opgerichte reisorganisatie kon daarom ook niet anders heten dan ART NOUVEAU TRAVEL. Onder het motto: op reis met Julia. Kleinschalig en persoonlijk.

De Sovjet-Unie was vroeger mijn land. Nu zijn dat vele landen: Estland, Letland, Litouwen, Armenië, Georgië, Oezbekistan… ieder een wereld apart en ieder een reisbestemming. Bestemmingen met een boeiende geschiedenis, levendige cultuur en oneindige natuur van de landen die ooit allemaal één waren. Maar er is meer. Er is genoeg in Oost-Europa wat nog niet ontdekt is, zelfs voor de reislustige Nederlander. Wij zijn constant op zoek naar nieuwe ervaringen. De wereld is niet klein als je maar goed kijkt!

Ik neem u mee op reis om u laten zien, horen, ruiken en proeven van alles waar mijn reisbestemmingen rijk aan zijn.  Ik begrijp de levenswijze en herken de gewoontes van mensen in Oost-Europa, ik voel me daar thuis en zorg ervoor dat u zich daar ook thuis voelt. Een soort “kijkje in je tuin” zoals één van mijn reizigers het uitdrukte.

We zijn altijd op zoek naar de perfecte balans tussen inspanning, beleving en ontspanning. Daarom maken muziekvoorstellingen altijd deel uit van mijn reizen. Ook lekker eten is onmisbaar bij de kennismaking met een land. De reisbestemmingen komen echt tot leven door mijn persoonlijke verhalen. U krijgt meer te zien en te horen dan in de reisgidsen geschreven staat. Onze reisgezelschappen zijn klein, en mensen delen vaak dezelfde belangstelling. Persoonlijke en betrokken reizen dus.

Wie reist ermee?
Julia
Scroll naar boven