ESTLAND

LITOUWEN

Wie reist ermee?

Iedereen die geïnteresseerd is in cultuur, geschiedenis, architectuur, muziek, mooie verhalen en ontdekkingsreizen in de breedste zin van het woord. Een rijk muzikaal aanbod hoort bij onze reizen evenals stadsverkenningen en natuurwandelingen. Denk daarbij vooral aan opera en ballet in imposante nationale theaters, maar ook aan een uitgebreid klassiek repertoire van orkesten, koren, orgels, jazz in de steden etc. U reist in een gezelschap van minimaal 10 tot maximaal 20 mensen.

Verblijf

U verblijft in 3 tot 4 sterren hotels die altijd in de stadscentra zijn gesitueerd, of op een bijzondere locatie zoals bijvoorbeeld een historisch villa op het prachtige schiereiland de Koerse Schoorwal in Litouwen. We streven ernaar dat onze hotels iets meer te bieden hebben dan alleen het verblijf – dat zijn vaak bijzondere plekken met eigen historie: voormalige kloosterhofjes of delen van de stadsmuren in de middeleeuwse steden zoals Riga of Tallinn; of authentieke boetiekhotels in Armenië.

Vervoer

Al onze reisbestemmingen bereiken we per vliegtuig. We proberen zowel mogelijk rechtstreeks te vliegen. Als het niet anders kan, wordt er gevlogen met een overstap. De vluchten worden zorgvuldig uitgezocht om een reis naar uw vakantiebestemming zo kort en overzichtelijk mogelijk te maken. Luchthavenbelastingen en toeslagen (onder voorbehoud) zijn inbegrepen in de reissom. Verder reist u met een luxe (mini)bus afhankelijk van de groepsgrootte.